Pitopalvelu Ravintola Minmaxilta Espoosta

Ota yhteyttä

Kun etsit ammattitaitoista pitopalvelun tarjoajaa, käänny Ravintola Minmaxin puoleen. Palvelemme joustavasti sekä yksityisiä että yrityksiä Espoossa ja muualla Suomessa sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää laadukkaasta pitopalvelustamme!

Pitopalvelustamme saat aasialais-eurooppalaisen fuusiokeittiön antimia

Ravintola Minmax on erikoistunut aitojen aasialaisruokien valmistukseen. Teemme asiantuntevasti thaimaalaista, kiinalaista, korealaista ja japanilaista ruokaa, laadukkaita raaka-aineita ja niille sopivia valmistustapoja käyttäen.

Meiltä voit tilata myös suomalaisia ja eurooppalaisia klassikkoaterioita. Valmistamme ateriat joustavasti toiveidesi mukaan. Otamme luonnollisesti huomioon mahdolliset ruoka-aineallergiat aterioiden valmistuksessa. Meiltä saat myös lapsille mieluisat ateriat.

Minkälaiseen tapahtumaan tarvitset pitopalvelua?

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaiseen tapahtumaan tarvitset pitopalvelua. Kun kokenut ammattilainen hoitaa pitopalvelun, niin pieni kuin suurempikin tapahtuma toteutuu onnistuneesti ja vaivattomasti. Meillä on laaja kokemus pitopalvelun järjestämisestä sekä kokouksiin että erilaisiin juhliin ja muihin tapahtumiin. Meiltä voit tilata buffet-menun tai erillisiä annoksia. Ateriamme ovat monipuolisia, maistuvia ja ravitsevia.

Meiltä saat pitopalvelun kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoilu ei kuulu palveluumme.

Ota yhteyttä

Tule herkuttelemaan lounasravintolaamme

Tarjoilemme maukasta lounasta arkipäivisin viihtyisässä ravintolassamme Sinimäentiellä Espoon Mankkaalla. Keittiömme loihtii sekä aasialaisia että eurooppalaisia aterioita käden käänteessä. Leivomme aamuisin tuoretta leipää, jota voit nauttia runsaan ja monipuolisen salaattipöydän kera.

Lounasravintolamme palvelee arkisin kello 10:30 ja 14:00 välillä. À la carte -listaltamme voit valita muinakin aikoina juuri sinulle räätälöidyn annoksen. Ravintolastamme löydät myös runsaan kattauksen maistuvia dumplingeja.

 

Meiltä saat ateriat myös take awayna sekä kotiinkuljetuksella 5 kilometrin säteellä ravintolastamme. Aterioitamme voit tilata myös Foodora-palvelun kautta.

Katso sijaintimme kartalla